Кошница (празна)
Вашата кошница е празна.

Условия за ползване

Добре дошли в сайта на Aksesoarbg.com. В работата си Aksesoarbg.com и неговите съдружници се стремят изцяло да бъдат в услуга на своите клиенти, като им осигуряват висококачествени стоки и услуги в съответствие с най-високите възможни световни стандарти. При всякакви възможни възникнали спорове или недоразумения между Aksesoarbg.com и негови клиенти, Aksesoarbg.com поема ангажимента първо да потърси директно взаимно приемливо разрешение на тези спорове и недоразумения. При отказ на всяка една от страните за приемане на подобно взаимно приемливо решение ще влязат в сила следните права и задължения на страните.

ОБЩИ УСЛОВИЯ:

Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. Aksesoarbg.com си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор. Наред с тези общи условия, в пълна степен важат всички императивни норми на Закона за защита на потребителите (ЗЗП) и подзаконовите нормативни актове по приложението му.

АВТЕНТИЧНОСТ:

За да получи възможно най-добрите цени за продуктите, които предлага по правило се подразбира, че Aksesoarbg.com НЕ е официален представител на фирмите и производителите на тези продукти. Въпреки това всички стоки и продукти предлагани в този сайт са НОВИ И ОРИГИНАЛНИ по произход, доставени и гарантирани от официални представители на съответните марки.

СИГУРНОСТ:

Личната информация, която подавате към сайта на Aksesoarbg.com е защитена при възможно най-високото технологично ниво на сигурност съществуващо в момента. Екипът на Aksesoarbg.com осигурява 24 часова поддръжка, 7 дни в седмицата на системното си оборудване. Aksesoarbg.com счита за свое задължение да прилага незабавно всяка нова разработка, която би допринесла за по-нататъшното подобряване на цялостната система на сигурност на сайта. Aksesoarbg.com ви гарантира,че вашата лична информация подадена в процеса на покупката ще бъде надеждно защитена. По никакъв повод и под никакъв предлог ние няма да продадем или предоставим вашата лична информация на трета страна. Ние се задължаваме да използваме тази информация само в процеса на осъществяване и изпълнение на поръчката Ви, както и при нужда от помощ при бъдещи Ваши поръчки. По подразбиране някои оторизирани трети страни, които участват в разплащанията, доставката и други дейности свързани с изпълненията на вашите поръчки имат достъп до части от нашата база данни, които са свързани с изпълнението на техните задължения. Неразрешеното използване на чужди кредитни карти и измамите с кредитни карти са тежки престъпления и по българското законодателство. При възникването на подобен случай ние ще окажем пълно съдействие и ще предоставим цялата налична ни информация свързана с него, ако тя ни бъде поискана от органите на правосъдието или други официални органи упълномощени да искат такава информация или съдействие.

АВТОРСКИ ПРАВА:

Освен ако не е изрично упоменато, цялото съдържание на този сайт, включително текста , графиките, снимките и запазените знаци са собственост на Aksesoarbg.com, и са защитени от международните закони за защита на авторските права.

ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

За Всяка загуба или нарушение целостта на стоката по време на доставката е отговорна единствено куриерската служба. С подписването на разписката за приемане на стоката Вие потвърждавате, че сте получили стоката във вид, количество и качество, което отговаря на поръчката Ви към Aksesoarbg.com.

Aksesoarbg.com предлага продукти от типа Модни Аксесоари, а като такива към тях не се предлага гаранционно обслужване на часовниковия механизъм, други електронни и/или механични елементи или която и да било разделна/неразделна част от продукта. За фабрични дефекти НЕ СЕ приемат следните случаи, освен ако клиентът не е уведомил Aksesoarbg.com писмено на ел.поща aksesoarbg@abv.bg не по-късно от 48 часа считано от деня и часа на получаването :

ЗА ЧАСОВНИЦИ:

Счупено, надраскано, демонтирано или по какъвто и да било друг начин повредено стъкло. Повреди и нарушения по корпуса и/или кашката и/или верижката. Неспазване на указанията за водоустойчивост и наличие на вода, в което и да било агрегатно състояние на водата и/или следи от такова. Изтощена батерия. Наличие на следи от механични манипулации и какъвто и да било друг тип интервенция. Наличие и следи от опит/-и на клиента да отстрани самостоятелно дефект. Демонтирани елементи без значение от вида и типа им. Оказване на силен натиск или какъвто и да било друг тип интервенция от силов характер върху остта за сверяване, декоративни и спомагателни бутони и/или рингове и/или други подвижни сегменти – част от целостта на продукта. От своя страна Aksesoarbg.com се ангажира да Ви отговори в рамките на 2 работни дни след получаването на Вашето съобщение и подмени артикулат Ви до 10 работни дни, считано от датата на получаването му на адрес:

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Режимът на Aksesoarbg.com е да доставя на своите клиенти най-новите стоки и най-актуалната информация свързана с тях.Въпреки това информация свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни или типографски грешки както и остарели данни.Ние сме реални хора, които стоят отговорно зад всяка поръчка.Оставаме с вас и след покупката. - Ние изслушваме - Ние ви разбираме - Участваме в избора заедно с Вас - Предпазваме Ви от различни разходи - Не Ви предлагаме най-евтиното решение, а най-изгодното - Даваме подаръци Aksesoarbg.com си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод.